jueves, 12 de marzo de 2015

Pastís cruixent de xocolata

Us deixem una recepta molt, molt bona, on ja veureu que és inevitable menjar-ne molts trossets! Els infants s'ho van passar molt bé realitzant-la i van dir que estava boníssima! i el més important: sense forn!

En un bol posem la mantega i la xocolata, tot a trossets. Afegim el caramel i ho posem al microones a que es desfaci. És molt important controlar el temps i anar remenant, fins que obtinguem una barreja fina i líquida.

Tot seguit, trenquem les galetes a trossets petits i les afegim a la xocolata, així com els cereals. Després, piquem les ametlles i els cacauets i els posem a la xocolata. Cal remenar tots el ingredients molt bé.

Folrem un motlle amb paper de forn i hi aboquem la barreja procurant aplanar-la bé amb l'ajuda d'una espàtula o cullera de fusta.

Nosaltres van deixar una estona el pastís al congelador, per després tallar-lo, fer trossets i posar-ho en motlles de magdalenes petites. Seria convenient posar el pastís un parell d'hores a la nevera i després deixar-lo uns 30 minuts a temperatura ambient per tallar-lo.

Esperem que us hagi agradat i us animeu a fer-la!
Mmm... Bon profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario