sábado, 16 de julio de 2016

Taller de cuina: Pastís de xocolata blanca

 Aquesta recepta és molt fàcil de fer, sense forn i molt visual per a nens i nenes. Us animem a fer-la!


Elaboració:

1. Triturem les galetes amb les mans i les barregem amb la mantega desfeta prèviament al microones. Afegim el cacau en pols i el barregem bé.

2. Posem aquesta barreja dins d'un motlle desmuntable i ho premsem bé. Ho posem al frigorífic una estona.

3. Desfem la xocolata al microones a potencia mitjana i afegim el sucre i la nata líquida.

4. Hidratem els fulls de gelatina en aigua freda uns minuts. Quan ja estiguin hidratades, les escorrem bé i les posem 5 ó 6 segons al microones. Tot seguit, les barregem amb la barreja de xocolata blanca.

5. Afegim la barreja a la base de les galetes i ho posem al frigorífic de 2 a 3h.

6. Decorem el pastís amb tot allò que ens agradi.

7. Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario