viernes, 31 de mayo de 2019

CAKE POPS

Als mitjans ens agrada molt cuinar i sobretot coses dolces, així que fa uns dies vam fer cake pops de xocolata amb galeta i formatge cremós.

Ens van quedar boníssimes!!!

La recepta és molt senzilla, la podeu fer a casa quan vulgueu.

Ingredients:

  • Galetes
  • Formatge cremós
  • Xocolata per fondre (negra o blanca)
  • Toppings per decorar
  • Pal de xupa-xups
  • Mantega
Pas a pas:
  1. Triturar la galeta fins que quedi pols.
  2. Afegir el formtage cremós i  amassar.
  3. Fer boletes no gaire grans.
  4. Fondre la xocolata (si és al microones fer-ho amb una mica de mantega).
  5. Banyar les boletes a la xocolata.
  6. Decorar les boletes amb el toppings i posar-hi el pal de xupa-xups.
  7. Posar al congelador 15-20 minuts.


















No hay comentarios:

Publicar un comentario